Kan ik meer dan één smartphone met mijn eBike verbinden?

In principe kun je met hetzelfde eBike Flow-app-account (dezelfde toegangsgegevens) op verschillende smartphones inloggen. Als je jouw activiteiten op verschillende smartphones achter elkaar in hetzelfde account wilt opslaan, moet je op de volgende punten letten:

1. Je bent op beide smartphones met dezelfde toegangsgegevens ingelogd in de eBike Flow-app.
  2. Om van smartphone te wisselen, start je een nieuwe koppeling met de "nieuwe" smartphone en zorg je ervoor dat de "oude" smartphone zich niet in de onmiddellijke nabijheid bevindt of verwijder je de eBike uit de Bluetooth-instellingen van de "oude" smartphone.

Houd er ook rekening mee dat slechts één smartphone tegelijkertijd met de eBike verbonden kan zijn.